"Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven." Lao-Tse

Wie ben ik"Als k uit dat donkere hol ben gekropen, kan iedereen dat leren"

Na psychologie gestudeerd te hebben was het tijd om wat levens ervaring buiten de grenzen op te doen. Dit heb ik zes jaar lang  vol overgave gedaan in Madrid. Ik ben certified NLP Master Practitioner en trainer. Ik heb diverse traingen gedaan omtrent Systemisch werk en Transactionele Analyse. Mijn opleidingen heb ik genoten aan het NTINLP te Limmen onder leiding van Bouke de Boer, bij Phoenix te Utrecht onder leiding van Wiebe Veenbaas. Daarnaast volgde ik trainingen bij Robert Dilts, Johannes Schmidt en het IEP te Nijmegen. Tevens schrijf ik regelmatig voor het NTC (Nederlands Tijdschrift voor Coaching).

Ik heb de vaste overtuiging dat jij, 100% de moeite waard bent. Ik weet dat jij alle gereedschap in je draagt, om het aller beste uit jezelf te halen. Vanaf het moment van je geboorte, was je al voor alle examens geslaagd.

Maar dat ik het weet, en dat ik overtuigd ben van jouw kracht, is niet interessant. Interessanter is hoe jij met jouw gereedschapskist binnenkort je doelen behaalt.

Een ieder is smid van zijn eigen geluk. Dat je dit leest, betekent dat jouw ijzer heet is.  Jij hebt deze keuze toch al lang gemaakt?
 
Jij hebt het in je, in de smederij leer je het er uit te halen.